Защо се "разведоха" Росен и Слави

"Пей с мен" изяде главата на Росен Петров. Така медийни експерти коментираха внезапния развод между сценариста и Слави. Новината бе потвърдена от екипа на Дългия.

Мълвата в София разнася, че Слави жертвал Росен Петров заради по-слабия зрителски интерес към "Пей с мен" в сравнение с този на "Мюзик айдъл". Двамата се видели миналата седмица и се разбрали да се разделят. Оттогава Росен Петров не е стъпвал в bTV, научи "Стандарт". Той взел от кабинета си портрета на Владимир Путин, който висеше на стената. Руският премиер е сред любимите политици на сценариста.

Раздялата между Росен Петров и Слави може и да е трик, твърдят запознати с ходовете на Дългия. Според тях така двамата ще атакуват Нова тв, за да може телевизията да им повери следващия сезон на "Биг Брадър". Ръководството на частната медия се скара с Нико Тупарев, който дълго години правеше шоуто. Нова телевизия обаче не искала да дава "Биг Брадър" на Слави, а търсела по-малки продуценти, разнася още мълвата. Медията обмисляла да тръгне по стъпките на колегите си от bTV. Българската телевизия на Рупърт Мърдок започна сама да прави "Сървайвър" с помощта на Евтим Милошев.

Разводът между Слави и Росен Петров тъне в пълна мистерия, тъй като двамата са разговаряли на 4 очи. Възможно е те наистина да са се скарали, тъй като Слави е способен да промени мнението си за един човек и за 15 минути и да го нарочи за враг за нещо съвсем дребно, довериха хора от обкръжението на Дългия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини